Onderhoud van uw tuin is vaak een probleem voor mensen, u heeft er geen zin in, geen tijd of u weet niet precies hoe u bepaalde planten moet snoeien. Geen probleem, u kunt bij ons terecht voor al uw tuinonderhoud, of het nu gaat om grote, kleine, of bedrijfstuinen, wij nemen deze zorg graag voor u uit handen.

“U kunt bij ons terecht voor een eenmalige onderhoudsbeurt, maar ook het complete onderhoud kunnen we voor u verzorgen door middel van een jaarcontract”

Onze vakbekwame hovenier in Rijen, Breda, Tilburg en omgeving weten exact hoe ze een tuin weer netjes kunnen maken, of gereed kunnen maken voor de winter. Vooraf wordt duidelijk uitgelegd welke werkzaamheden er worden verricht en in afstemming met uw wensen bepalen we de frequentie van het benodigde onderhoud. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Vraag offerte aan

Benieuwd wat Kuiper Tuinen voor u kan betekenen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op maat aan.
Vraag offerte aan

De Voordelen van tuinonderhoud

Tuinonderhoud biedt vele voordelen. Hieronder hebben we een aantal voordelen voor u onder elkaar gezet.

Tijd voor uzelf, tijd voor plezier

Door het uitbesteden van het tuinonderhoud krijgt u uw kostbare vrije tijd terug die u kunt besteden aan leuke activiteiten met uw familie en vrienden. Zeg gedag tegen dat eindeloze gras maaien en onkruid wieden, Kuiper Tuinen ontlast u graag. Laat ons het zware werk doen, terwijl u ontspant en lacht.

Een oase van schoonheid

Onze professionele hoveniers zijn als kunstenaars die een saaie canvas omtoveren in een meesterwerk. Met onze expertise en oog voor detail creëren we een betoverende tuin waar u trots op kunt zijn. Van het snoeien van struiken tot het aanleggen van kleurrijke bloembedden, we zorgen ervoor dat uw tuin een oase van schoonheid wordt.

Gezonde en weelderige planten.

Heeft u ooit gedacht dat u groene vingers had? Nou, wij hebben ze! We kennen de geheimen van het stimuleren van gezonde plantengroei. Door het regelmatig onderhouden van uw tuin, inclusief het voeden, bemesten en bewateren van de planten, zorgen we ervoor dat ze gedijen en floreren. Zeg hallo tegen weelderige bloemen, weelderige struiken en weelderig groen!

Strak en verzorgd gazon

Een perfect gemaaid gazon is als een zacht tapijt waarop u kunt wandelen. Onze hoveniers zorgen ervoor dat het gazon er altijd piekfijn uitziet. We maaien, trimmen en voeden het gras, zodat het er prachtig en gezond uitziet. U zult versteld staan van het resultaat!

Onze werkzaamheden

Werkzaamheden in het onderhoud welke uitgevoerd kunnen worden zijn:
  • Snoeien van hagen en beplanting;
  • Blad ruimen;
  • Vervangen of scheuren van beplanting om zodoende goede groei te krijgen;
  • Gazonverzorging, bemesten en kalk strooien, verticuteren en maaien;
  • Boomverzorging, van vormsnoei tot kappen van bomen;
  • Onderhoud van bestrating, mosvorming en aanslag verwijderen.

Laat uw tuin onderhouden door Kuiper Tuinen!

Waar wacht u nog op? Laat Kuiper Tuinen uw tuin in een waar paradijs veranderen! Geniet van uw vrije tijd terwijl onze hoveniers uw tuin omtoveren tot een sprankelende en weelderige buitenruimte. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de magie van ons professionele tuinonderhoud!