Heeft u pas geleden een nieuwe woning gekocht en wordt het tijd om de tuin aan te pakken? Of bent u na zoveel jaar toe aan een nieuwe tuin? Wat uw reden ook is, als u graag wilt genieten van uw eigen droomtuin schakelt u Hoveniersbedrijf Kuiper Tuinen in Rijen (dichtbij Oosterhout en Breda), de expert in tuinaanleg in Tilburg, in. 

Vraag offerte aan

Benieuwd wat Kuiper Tuinen voor u kan betekenen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op maat aan.
Vraag offerte aan

Wanneer u besluit om uw droomtuin te laten aanleggen door de vakmannen van Kuiper Tuinen kunt u ervan uitgaan dat uw tuin in goede handen is. De werkzaamheden in tuinaanleg in Tilburg door de hoveniers zijn heel divers. U kunt bij deze werkzaamheden denken aan het bestraten van terrassen en looppaden, het aanleggen van filtersystemen en vijvers en het aanleggen van gazons en grasvelden. Verder houden de tuiniers van Kuiper Tuinen zich ook bezig met het plaatsen van schuttingen en andere bouwkundige elementen, het beplanten van de tuin en het aanleggen en aansluiten van elektrische installaties en lichtsystemen.

Verschillende stijlen tuinaanleg in Tilburg

Ziet uw droomtuin eruit als een moderne tuin? Houdt u liever van klassieke tuinen? Of moeten de werknemers van tuinaanleg in Tilburg een kind- of diervriendelijke tuin voor u aanleggen? Welke stijl u ook voor ogen heeft, de hoveniers van Kuiper Tuinen hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van de meest uiteenlopende stijlen tuinen, waardoor geen enkele wens niet te realiseren is.

Overige werkzaamheden van Kuiper Tuinen

Naast de tuinaanleg in Tilburg houdt Kuiper Tuinen zich ook bezig met andere werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhouden van tuinen, het verzorgen van bomen, grondwerken, bestraten en houtwerken. Wanneer uw droomtuin dus bij u is gerealiseerd, kunt u de hovenier voor tuinaanleg in Tilburg altijd nog inschakelen om uw tuin winterklaar te maken om bijvoorbeeld de bomen, planten en het gazon te onderhouden of om extra toevoegingen in uw tuin te plaatsen.

Tuinaanleg in Tilburg nodig?

Heeft u tuinaanleg in Tilburg nodig? Twijfel dan niet en schakel Kuiper Tuinen in. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen op onze website, door te bellen of door een e-mail naar ons te sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op of sturen u een vrijblijvende offerte op. Uw droomtuin begint met tuinaanleg in Tilburg (nabij Breda en Tilburg) van Kuiper Tuinen.