Bij Kuiper Tuinen in Rijen (dichtbij Breda en Tilburg) hebben de hoveniers veel ervaring met het aanleggen van diverse soorten bestrating.

“We leggen veel particuliere tuinen aan met diverse typen bestrating, zoals betonbestrating of keramische tegels”

Ook het aanleggen van grote bestratingen is geen enkel probleem, hierbij kunt u denken aan opritten bij woningen maar ook bestratingen bij bedrijven. Groot of klein is geen enkel probleem door de inzet van divers materieel zoals kranen en shovels.

Vraag offerte aan

Benieuwd wat Kuiper Tuinen voor u kan betekenen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op maat aan.
Vraag offerte aan

Onze werkzaamheden

Ondergrondopbouw voor de diverse typen bestratingen beheersen we als geen ander. Ontgraven van cunetten, afvoeren van grond en puin, aanbrengen van breekpuin en ophoogzand, of zelfs het aanbrengen van vloerenspecie voor het leggen van de keramische tegels zijn dagelijkse werkzaamheden.

Het leggen van de diverse bestratingen kunnen we zowel handmatig of machinaal verzorgen, waarbij het leggen van bijvoorbeeld grote en zware tegels of bestrating in verband machinaal gebeurt.

Keramische tegels

Keramische tegels worden bij Kuiper Tuinen zeer vaak gelegd. Dit type bestrating vraagt wel om enige specialiteit, onder andere door de uitgebreide ondergrondopbouw, maar ook door de manier van verwerken. Door de geruime ervaring van onze hoveniers met het aanleggen van de keramische tegels is dit geen enkel probleem en spreekt het resultaat altijd voor zich.