Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw buitenruimte te transformeren? Zoek niet verder! Onze bestrating is precies wat u nodig heeft om uw tuin, terras, oprit of wandelpaden nieuw leven in te blazen. Bij Kuiper Tuinen in Rijen (dichtbij Breda en Tilburg)  geloven we dat bestrating niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw buitenomgeving. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

“We leggen veel particuliere tuinen aan met diverse typen bestrating, zoals betonbestrating of keramische tegels”

Ook het aanleggen van grote bestratingen is geen enkel probleem, hierbij kunt u denken aan opritten bij woningen maar ook bestratingen bij bedrijven. Groot of klein is geen enkel probleem door de inzet van divers materieel zoals kranen en shovels.

Vraag offerte aan

Benieuwd wat Kuiper Tuinen voor u kan betekenen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op maat aan.
Vraag offerte aan

Waarom bestraten?

Bestrating is niet zomaar een functioneel aspect van uw buitenruimte. Het is een kans om creatief te zijn, uw persoonlijke stijl te uiten en uw eigendom te verbeteren. Hier zijn enkele redenen waarom bestrating een slimme keuze is voor uw buitenruimte:

Duurzaamheid

Goed gelegde bestrating kan tientallen jaren meegaan zonder veel onderhoud. Het is bestand tegen de elementen, zwaar verkeer en de tand des tijds.

Esthetiek

Bestrating biedt een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Of u nu kiest voor strakke moderne lijnen, rustieke charme of een traditioneel uiterlijk, bestrating kan worden aangepast aan uw visie.

Functionaliteit

Bestrating verbetert niet alleen de uitstraling van uw buitenruimte, maar het maakt het ook praktischer. Denk aan een mooi aangelegd terras om van de zomeravonden te genieten of een nette oprit om uw voertuigen te parkeren.

Waardestijging

Een goed aangelegde bestrating kan de waarde van uw huis verhogen. Het is een investering in uw eigendom die zichzelf terugbetaalt.

Onze werkzaamheden

Ondergrondopbouw voor de diverse typen bestratingen beheersen we als geen ander. Ontgraven van cunetten, afvoeren van grond en puin, aanbrengen van breekpuin en ophoogzand, of zelfs het aanbrengen van vloerenspecie voor het leggen van de keramische tegels zijn dagelijkse werkzaamheden. Het leggen van de diverse bestratingen kunnen we zowel handmatig of machinaal verzorgen, waarbij het leggen van bijvoorbeeld grote en zware tegels of bestrating in verband met machinaal gebeurt.

Kuiper Tuinen Tuin

Onze bestrating diensten

Onze bestrating dienst is veelzijdig en biedt oplossingen voor diverse behoeften. We kunnen terrassen aanleggen waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht, opritten ontwerpen die een stijlvolle entree bieden, tuinpaden creëren om uw buitenruimte te verfraaien, patio plekken creëren voor buiten entertainment en als u een volledige herinrichting van uw buitenruimte wilt, kunnen we dat ook voor u realiseren. Wat uw wensen ook zijn, wij zijn er om ze te vervullen en uw buitenruimte te transformeren.

Keramische tegels 

Keramische tegels worden bij Kuiper Tuinen zeer vaak gelegd. Dit type bestrating vraagt wel om enige specialiteit, onder andere door de uitgebreide ondergrondopbouw, maar ook door de manier van verwerken. Door de geruime ervaring van onze hoveniers met het aanleggen van de keramische tegels is dit geen enkel probleem en spreekt het resultaat altijd voor zich.

Kuiper Tuinen Houtwerken

Uw tuin door Kuiper Tuinen

Naast bestrating kunt u bij ons ook terecht voor tuinaanleg, tuinonderhoud, houtwerken, boomverzorging en grondwerken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat uw tuin bestraten door Kuiper Tuinen!

Waar wacht u nog op? Laat Kuiper Tuinen uw tuin in een waar paradijs veranderen! Geniet van uw vrije tijd terwijl onze hoveniers uw tuin omtoveren tot een sprankelende en weelderige buitenruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor een prachtige tuin!