Bij Kuiper Tuinen uit Rijen (dichtbij Breda) werken diverse gediplomeerde boomverzorgers die vakkundig en naar volle tevredenheid uw boom kunnen snoeien of rooien.

“Door de inzet van een modern machinepark kunnen we elke klus aan en is zelfs een moeilijk bereikbare boom geen enkel probleem”

We maken regelmatig gebruik van telekranen, hoogwerkers of verreikers om zodoende de werkzaamheden veilig en vakkundig uit te voeren. Mocht het voorkomen dat er een boom op een onbereikbare plek staat waar zelfs een telekraan niet ingezet kan worden, dan zullen onze boomverzorgers gebruik maken van divers klimmateriaal om zodoende alsnog de klus uit te kunnen voeren.

Vraag offerte aan

Benieuwd wat Kuiper Tuinen voor u kan betekenen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op maat aan.
Vraag offerte aan

Rooien en kappen van bomen

Aan het rooien of kappen van bomen zijn regels verbonden vanuit de verschillende gemeentes. Afhankelijk van de soort boom, dikte van de stam of gevaarszetting van bepaalde bomen dient er voorafgaand aan het kappen van de boom een omgevingsvergunning aangevraagd te worden bij de gemeente. Kuiper Tuinen kan in samenspraak met u de aanvraag voor de omgevingsvergunning met u doorlopen.

Na de afgifte van de vergunning door de gemeente kunnen de werkzaamheden plaatsvinden. Zowel het ondergronds als het bovengronds rooien van bomen is geen enkel probleem voor de boomverzorgers van Kuiper Tuinen. Door de inzet van bijvoorbeeld een stobbefrees kunnen we de stronk van de boom wegfrezen. Het afvoeren en/of verwerken van het snoeiafval verzorgen we tevens op een verantwoorde manier.