Bent u bezig met een tuinaanleg in Breda en daarom op zoek naar een hoveniersbedrijf? Hoveniersbedrijf Kuiper Tuinen in Rijen (dichtbij Oosterhout) is dé hovenier die je nodig hebt. Ronald en Paul zijn de twee gedreven ondernemers achter het bedrijf. De één heeft veel kennis over boomverzorging en de andere over tuinaanleg. Samen de perfecte combinatie om de mooiste tuinaanleg in Breda te realiseren. Ons bedrijf is gevestigd in Rijen, maar we zijn werkzaam in de wijde omgeving. Bedrijfstuinen, kleine of grote tuinen. Elke tuinklus pakken wij met beiden handen aan en toveren het om tot een ware tuinbeleving.

Vraag offerte aan

Benieuwd wat Kuiper Tuinen voor u kan betekenen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op maat aan.
Vraag offerte aan

Persoonlijk tuinontwerp

Misschien heeft u al een bepaald beeld van hoe uw tuinaanleg in Breda eruit moet komen te zien? Maar misschien ook wel helemaal niet. Wij helpen u graag aan een persoonlijk tuinontwerp die helemaal aan uw wensen en budget voldoet. Tijdens een persoonlijke afspraak nemen we al uw tuinwensen door en maken op basis daarvan een tuinontwerp met een vrijblijvende offerte. Deze offerte is volledig uitgewerkt, zodat u inzicht heeft in alle kosten die bij de tuinaanleg in Breda komen kijken. Wel net zo prettig. Zodra wij de offerte hebben toegestuurd, kunt u nog even rustig nadenken over het ontwerp en de offerte. Wij nemen daarna contact met u op of wij de opdracht als uw hovenier mogen uitvoeren.

Tuinontwerp tot uitvoering brengen

Alles wat we in het tuinontwerp hebben bedacht voor de tuinaanleg in Breda, gaan wij vervolgens tot uitvoering brengen. Daar komen onder andere de volgende werkzaamheden bij kijken:

  • Het verzetten van de grond ten behoeve van bestrating, beplanting etc.
  • Het bestraten van terras- en looppaden.
  • Het aanleggen van vijvers en filtersystemen.
  • Het aanleggen van gazon en kunstgrasvelden.
  • Het plaatsen van schuttingen en diverse bouwkundige elementen zoals veranda’s en pergola’s;
  • Het verbeteren van de grond en zorgen voor een beplantingsplan.
  • Het aanleggen en aansluiten van elektrische installaties en tuinverlichting op basis van een tuinverlichtingsplan.

Met de dag ziet u uw tuinaanleg in Breda met een hart voor groen werkelijkheid worden. U kunt dan ook niet wachten totdat het af is en u er volop van kunt genieten.

Tuinaanleg in Breda door Kuiper Tuinen

Wilt u straks met een grote glimlach door uw nieuwe groene tuin lopen? Schakel voor de tuinaanleg in Breda Hoveniersbedrijf Kuiper Tuinen in. Met de grootste zorg realiseren wij de mooiste tuin voor u. Neem voor een persoonlijke afspraak contact op via 06 20826787 of 06 23141570. U kunt ook ons  contactformulier op de website invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u over de tuinaanleg in Breda (dichtbij Tilburg).