Hoveniersbedrijf Oosterhout

Aan het rondkijken naar een hovenier in Oosterhout? Als u straks met een grote glimlach door uw nieuwe of onderhouden tuin wilt lopen, dan is Hoveniersbedrijf Kuiper Tuinen in Rijen (dichtbij Oosterhout) uw hovenier. Onze vakbekwame hoveniers brengen uw tuinwensen tot werkelijkheid. U kunt aan werkzaamheden denken zoals: 

  • Terras en looppaden (her)bestraten;
  • Het aanleggen van vijvers en filtersystemen;
  • Het aanleggen van gazon en kunstgrasvelden;
  • Plaatsen van schuttingen en diverse bouwkundige elementen;
  • Grondverbetering toepassen en beplanten van plantborders;
  • Planten van bomen en het verzorgen ervan;
  • Aanleggen en aansluiten van elektrische installaties en tuinverlichting.

Kleine tuinen, grote tuinen of bedrijfstuinen. Voor elke tuin kunt u ons inschakelen. Als hovenier in Oosterhout zorgen wij voor een tuin die volledig in de smaak valt. 

Vraag offerte aan

Benieuwd wat Kuiper Tuinen voor u kan betekenen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op maat aan.
Vraag offerte aan

Bomen in uw tuin

Ons hoveniersbedrijf nabij Oosterhout is gespecialiseerd in de verzorging van bomen. Zo hebben wij meerdere vakkundig boomverzorgers in dienst die elke boom tot in de puntjes kunnen verzorgen. Een boom kan een waar pronkstuk zijn in uw tuin, maar het kan ook zorgen voor schaduw op plekken waar u dat wenselijk vindt. Hoe u ook een boom toe wilt passen in uw tuin, het is belangrijk om een boom goed te verzorgen. Vooral in de eerste jaren is het belangrijk een boom goed te bewateren en te bemesten. Zo blijft u optimaal genieten van de groei en bloei van uw boom. Ook is het belangrijk om een boom te snoeien. Niet alleen om wildgroei te voorkomen, maar ook voor de gezondheid van de boom. Wilt u graag bomen toepassen in uw tuin en wilt u meer weten? Wij als hovenier in Oosterhout helpen u graag aan een boomrijke tuin die volop in bloei staat.

Bestrating leggen door hovenier in Oosterhout

Wilt u ook bestrating laten leggen door een hovenier nabij Oosterhout? Of het nu gaat om terrassen, opritten of looppaden, onze hoveniers hebben veel ervaring met het leggen van allerlei soorten bestrating voor verschillende doeleinden. Voor opritten is het natuurlijk belangrijk dat de ondergrond extra wordt verhard om verzakking te voorkomen. Al het grove materieel hebben wij in huis om deze bestratingsklus aan te pakken. Tegenwoordig passen wij, als hoveniersbedrijf in Oosterhout, vaak keramische tegels toe in tuinen. Deze tegels vragen ook om een aparte ondergrond opbouw en een speciale manier van werken.

Kuiper Tuinen, uw hovenier in Oosterhout

Overtuigd dat u voor een hovenier nabij Oosterhout (dichtbij Breda, Dongen en Tilburg) bij Hoveniersbedrijf Kuiper Tuinen goed zit? Ook voor een tuin met bouwkundige elementen kunt u bij ons terecht. Wie zijn wij? Wij zijn Ronald en Paul. De één heeft kennis van boomverzorging en de andere van tuinaanleg. Samen sterk en samen zorgen we als hovenier in Oosterhout voor de prachtigste tuinen met een hart voor groen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06 20826787 of 06 23141570. Een whatsappje sturen kan ook als u dat prettiger vindt.