Hoveniersbedrijf Dongen

Op zoek naar een hovenier in Dongen om jouw droomtuin aan te laten leggen? Zoek dan niet verder. Hoveniersbedrijf Kuiper Tuinen in Rijen (dichtbij Oosterhout) is dé hovenier die je nodig hebt. Op nog geen vier kilometer is deze hovenier van Dongen afgelegen. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Kortom, bij Kuiper Tuinen ben je aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat jouw droomtuin wordt gerealiseerd.

Vraag offerte aan

Benieuwd wat Kuiper Tuinen voor u kan betekenen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op maat aan.
Vraag offerte aan

De hovenier van Dongen en omgeving

Kuiper Tuinen is een jong bedrijf dat is opgericht door Ronald van der Veken en Paul Kuiper. Samen hebben ze, na jarenlange ervaring in onder andere het aanleggen en onderhouden van tuinen, besloten om de krachten te bundelen en samen te werken. Inmiddels is deze hovenier nabij Dongen uitgegroeid tot een begrip in steden als Tilburg, Breda en Oosterhout. Met ervaring in het ontwerpen van talloze tuinen in verschillende stijlen, het aanleggen ervan en het onderhouden van tuinen op het gebied van bijvoorbeeld boom- en groenverzorging, is dit dé hovenier van Dongen die je zoekt. 

Vrijblijvende offerte 

Wanneer je een tuin wilt laten ontwerpen, is het wel zo prettig als dit vrijblijvend is. Bij Kuiper Tuinen kun je in een persoonlijk gesprek al jouw wensen van je tuin doorgeven. Aan de hand van dit gesprek wordt de tuin zoals jij die in je hoofd hebt ontworpen en vervolgens sturen wij het tuinontwerp naar je toe. Daar krijg je een vrijblijvende offerte bij, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo kun je rustig bekijken of dit de tuin is die je voor ogen had of dat je liever nog wat aanpassingen wilt zien. Ook heb je op deze manier de tijd om de kosten te overwegen. Wanneer dit allemaal naar wens is, komt het hoveniersbedrijf in Dongen jouw droomtuin aanleggen. 

De aanleg en onderhoud van je tuin

Wanneer het ontwerp en plan van aanpak zijn goedgekeurd, steken de tuinontwerpers van Dongen de handen uit de mouwen. De medewerkers van Kuiper Tuinen zijn gespecialiseerd in een breed scala aan werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het bestraten van terrasssen en looppaden, het aanleggen van gazon, grasvelden en vijvers en het plaatsen van schuttingen, overkappingen en andere bouwkundige elementen. Daarnaast zijn we ook experts op het gebied van tuinonderhoud. Het snoeien van hagen en beplanting, het verzorgen van gazonnen en bomen en het onderhouden van bestrating is voor Kuiper Tuinen ook niet onbekend. Je tuin is bij deze hovenier nabij Dongen in goede handen. 

Kuiper Tuinen, jouw hovenier in Dongen

Wil je jouw droomtuin laten aanleggen door Kuiper Tuinen? Neem dan contact met ons op via 06 20826787 of 06 23141570 en vraag een persoonlijk gesprek aan. Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan en schakel dé hovenier van Dongen (dichtbij Breda en Tilburg) in.