De perfecte tuin is voor iedereen anders. Of u nu houdt van een strakke tuin of juist een klassieke tuin. Bij Kuiper Tuinen in Rijen (dichtbij Breda en Tilburg),  bent u hiervoor aan het juiste adres. Vooraf komen we langs om uw tuinwensen te bespreken. Aan de hand hiervan maken we een gedegen ontwerp en plan van aanpak, zodat u precies weet welke werkzaamheden worden uitgevoerd en u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
“De vakbekwame hoveniers van Kuiper Tuinen zorgen ervoor dat uw tuin tot in perfectie wordt aangelegd”
Een geheel vrijblijvende offerte hoort hier uiteraard ook bij en deze wordt altijd zo gespecificeerd mogelijk uitgewerkt. Alle punten worden in het kennismakingsgesprek besproken en verwerkt in de offerte. Op deze manier wordt er niets aan het toeval overgelaten en weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.
Vraag offerte aan

Benieuwd wat Kuiper Tuinen voor u kan betekenen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op maat aan.
Vraag offerte aan

Tuinaanleg

Tuinaanleg is essentieel voor het creëren van een mooie en functionele tuin. Het begint bij een goed ontwerp. In dit ontwerp wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant, de beschikbare ruimte en de omgeving. Door de juiste materialen te kiezen en op de juiste manier aan te leggen, wordt de tuin niet alleen mooi, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

De voordelen

Het aanleggen van een tuin biedt vele voordelen. Zo kan een mooie tuin zorgen voor meer rust en ontspanning in uw leven en voor een betere sfeer in en om het huis. Een goed aangelegde tuin kan ook zorgen voor meer privacy en veiligheid, bijvoorbeeld door het plaatsen van een schutting of hekwerk. Daarnaast kan een mooie tuin ook zorgen voor meerwaarde van uw woning.

Onze werkwijze

Bij het aanleggen van een tuin gaan wij eerst in gesprek met de klant om de wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens maken wij een ontwerp dat past bij de omgeving en de stijl van het huis en de klant. Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij aan de slag met de aanleg van de tuin. Hierbij zorgen wij voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke tuin, waarbij de juiste materialen worden gebruikt en op de juiste manier worden geplaatst. Wij zorgen ervoor dat de tuin perfect wordt afgewerkt, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe tuin. U hoeft zich na de tuinaanleg geen zorgen meer te maken over het tuinonderhoud. Ook het tuinonderhoud verzorgen wij graag voor u.

Welke mogelijkheden zijn er bij tuinaanleg?

Bij tuinaanleg zijn er vele mogelijkheden, variërend van een strakke moderne tuin tot een sfeervolle cottage tuin. Ook is het mogelijk om elementen zoals een vijver, een terras, een buitenkeuken of een buitenhaard toe te voegen aan de tuin. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.Daarnaast helpen wij u om de juiste keuzes te maken die passen bij uw wensen en behoeften. Wij kunnen wij onder andere:

  • Terras en looppaden (her)bestraten;
  • Aanleggen van vijvers en filtersystemen;
  • Aanleggen van gazon en kunstgrasvelden;
  • Plaatsen van schuttingen en diverse bouwkundige elementen;
  • Grondverbetering toepassen en beplanten van plantenborders;
  • Aanleggen en aansluiten van elektrische installaties en tuinverlichting.

Laat uw tuin aanleggen door Kuiper Tuinen!

Tuinaanleg is essentieel voor het creëren van een mooie en functionele tuin. Door de juiste materialen te kiezen en op de juiste manier aan te leggen, wordt de tuin niet alleen mooi, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Tuinaanleg biedt vele voordelen, waaronder meer rust en ontspanning, meer privacy en veiligheid en meerwaarde van uw woning. Wilt u een hovenier met groene vingers uw tuin laten aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 20826787 of te mailen naar info@kuipertuinen.nl. Uw droomtuin begint bij Kuiper Tuinen!