Op zoek naar een professionele hovenier in Tilburg? Kies dan Hoveniersbedrijf Kuiper Tuinen in Rijen (dichtbij Tilburg, Dongen, Breda en Oosterhout). Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van kleine en grote tuinen. Ook hebben we veel bedrijfstuinen aangelegd. Onze hoveniers zorgen ervoor dat u weer heerlijk van uw tuin kan genieten zonder dat u iets hoeft te doen. Dus heeft u geen zin in onkruid wieden, snoeien of ander onderhoud? Schakel dan een hovenier in Tilburg in! 

Vraag offerte aan

Benieuwd wat Kuiper Tuinen voor u kan betekenen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op maat aan.
Vraag offerte aan

Wij zijn wij?

Hoveniersbedrijf Kuiper Tuinen nabij Tilburg is een jong bedrijf dat is opgericht door Ronald van der Veken en Paul Kuiper. Samen hebben ze jarenlange ervaring in boomverzorging, grondwerk, groenonderhoud en de aanleg van tuinen. Door de verschillende achtergronden te combineren, is Kuiper Tuinen ontstaan. Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot een professionele hovenier in Tilburg en omgeving met een groep enthousiaste medewerkers. Dagelijks voeren zij diverse werkzaamheden uit zoals het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van tuinen.

Tuinaanleg

U bent ook bij ons aan het juiste adres als u een tuin wilt laten aanleggen door een vakbekwame hovenier in Tilburg. We hebben al vele tuinen aangelegd en steeds vaker leggen wij tuinen aan met een veranda, pergola of houten schuur. Dit komt omdat het plaatsen hiervan vele voordelen met zich mee brengt. Zo brengt een veranda sfeer in de tuin, zorgt het voor schaduw als de zon schijnt en zorgt het ervoor dat je tot laat in de avond kan genieten van uw tuin. Ook hebben onze hoveniers in Tilburg vaak houten schuren geplaatst die kunnen dienen ter opslag van producten. Wilt u dit nu ook? Neem dan contact op met ons!

Vrijblijvende offerte Hovenier Tilburg

U bent zich aan het oriënteren op een hovenier in Tilburg. Wat dan wel net zo prettig is, is dat u voor het realiseren van een tuinontwerp een vrijblijvende offerte krijgt. Er zijn hoveniersbedrijven die daar geld voor vragen. Maar bij Kuiper Tuinen krijgt u een vrijblijvende offerte die volledig is uitgewerkt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als wij de tuinaanleg ook voor u uit mogen voeren. In een persoonlijk gesprek proberen wij als hoveniersbedrijf nabij Tilburg al uw tuinwensen boven tafel te krijgen. Al deze wensen bij elkaar zorgen voor een perfect en persoonlijk tuinontwerp. Zodra uw de offerte van ons ontvangen heeft, kunt u nog even rustig nadenken over het ontwerp en alle bijkomende kosten. Wij nemen daarna contact met u op of wij de opdracht als hovenier in Tilburg voor u mogen uitvoeren.

Hoveniersbedrijf in Tilburg inschakelen? Bel ons!

Als u een hovenier in Tilburg wil inschakelen, kunt u bellen naar 0620826787 of 0623141570. Liever whatsappen? Ook dat is mogelijk! Wij stellen eerst vooraf een geheel vrijblijvende offerte op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In een eerste kennismakingsgesprek bespreken wij al uw wensen. nadat u de offerte hebt ontvangen, neemt onze hovenier in Tilburg contact met u op.